Σίγουρα υπάρχουν αρνητικές στιγμές και δυσκολίες στη ζωή μας και είναι σημαντικό να τις αποδεχόμαστε για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο και σας στενοχωρεί αρκετά, καθώς χάσατε μεγάλο ποσό, αλλά αυτό προσπαθήστε να μην επηρεάσει την καθημερινότητα σας τόσο έντονα.

Αποδεχθείτε το συναίσθημα της στενοχώριας και εκφράστε το, αλλά συνειδητοποιείστε ότι πρόκειται για υλικό αγαθό, σημαντικό δεν, αλλά τόσο όσο να πλήττεται η ψυχική σας υγεία; Εφόσον έχετε ακολουθήσει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται σε περίπτωση κλοπής και έχετε προσπαθήσει, προχωρήστε στη ζωή σας.

Θυμώνουμε γιατί κινδυνεύουμε

Όσον αφορά στο άτομο που υποπτεύεστε, θα πρέπει να είστε αρκετά σίγουρη για να μιλήσετε και να τον κατηγορήσετε για μια τέτοια συμπεριφορά. Σκεφτείτε αν είχε όντως κίνητρα να προβεί σε μια τέτοια πράξη ή αν η σκέψη σας προκύπτει από την ανάγκη σας να βρείτε τον ένοχο και κατ’ επέκταση τα χρήματα.

Κατανοώ τον θυμό σας για ό,τι συνέβη, καθώς είναι ένα έντονο συναίσθημα και αποτελεί σημάδι ότι τα όρια ενός ατόμου έχουν παραβιαστεί, δείχνει την ανάγκη για αλλαγή και αποτελεί μια ευκαιρία να δημιουργήσει την ώθηση στο άτομο, ώστε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα. Το κίνητρο του θυμού είναι η αίσθηση του κινδύνου.

Περισσότερα στο boro.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *